Tehniskās apskates stacijā Liepājā rindas neveidojas (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.liepajniekiem.lv

Apritējušas trīs nedēļas, kopš 7.janvārī ar pilnu jaudu sāka darboties jaunā tehniskās apskates stacija Liepājā, blakus CSDD Liepājas rajona nodaļai. Lielākā daļa transportlīdzekļu īpašnieku joprojām izvēlas doties uz Grobiņas TA staciju. Daļa atzīst, ka tas ir pieradums, savukārt citi bilst, ka Liepājā, CSDD nodaļā, pie kases, kur pieņem maksājumus ne tikai par tehnisko apskati, bet arī auto reģistrāciju, eksāmeniem u.c., veidojas rinda, tādēļ izdevīgāk esot braukt uz Grobiņu.

CSDD Liepājas rajona nodaļas priekšnieka vietnieks Arnis Jekste nepiekrīt, ka pie kasēm veidotos rinda. Papildus līdzšinējām divām darba vietām kasē ierīkota vēl trešā darba vieta, un rinda veidojas ļoti reti.

Apkopotā informācija rāda, ka jaunā Liepājas TA būtiski atslogo TA Grobiņā, kur vairs neveidojas tik lielas rindas kā pērn. Līdz 30.janvārim, 20 darba dienu laikā, TA Liepājā pārdoti 837 protokoli. Vidēji vienā dienā tehnisko apskati te izgājušas 42 automašīnas. Bet Grobiņā attiecīgajā laikposmā iegādāti 1850 TA protokoli. Vidēji dienā te tehnisko apskati izgājuši 80 transportlīdzekļi – ne tikai vieglie, bet arī kravas.

Jāpiebilst, ka Grobiņā ar šā gada 1.februāri klientus gaida priecīgs jaunums. Ja līdz šim iepriekš tika pierakstīta viena vieglā automašīna stundā, tad tagad katru pusstundu tiks pieņemta viena iepriekš pierakstītā vieglā automašīna. Turklāt nākotnē iecerēts uz vienas līnijas apkalpot tikai mašīnas ar pierakstu, kas ļaus spēkratu īpašniekiem taupīt laiku, nestāvot rindā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu