Atklāts "Volkswagen" autocentrs Valmierā (6)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piektdien, 14.novembrī, ar svinīgu pasākumu tika atvērts jaunais Volkswagen dīlera centrs Valmierā, Rīgas ielā – "Ripo autocentrs". Valmiera ir jau astotā pilsēta Latvijā, kurā iespējams iegādāties jaunas Volkswagen automašīnas.

Jaunais Volkswagen salons izstāžu zāles platības ziņā ir otrais lielākais Latvijā. Tā kopējā platība ir teju 2000 kvadrātmetru, no kuriem 540 ir atvēlēti jaunu automobiļu tirdzniecībai, bet 520 – servisam ar desmit darba vietām un Ekspresservisu.

Šobrīd Latvijā darbojas jau pieci Volkswagen dīleri – Krasta ielā Rīgā, Siguldā, Ventspilī, Daugavpilī un tagad arī Valmierā. Jēkabpils un Liepājas Volkswagen centriem ir aģenta jeb subdīlera statuss, savukārt Tukumā un Dārzciema ielā Rīgā atrodas Volkswagen dīlera "Auto Īle un Herbst" tirdzniecības punkti.

Zīmīgi, ka jaunais centrs Valmierā ir pirmais Volkswagen salons Austrumeiropā, kura interjers veidots pēc jaunajiem korporatīvajiem standartiem.

"Volkswagen dīleru tīkla attīstība allaž bijusi Volkswagen importētāja Baltijas valstīs "Auto Group Baltic" prioritāte, tādēļ esam priecīgi atvērt jaunu autosalonu vienā no Latvijas lielākajām pilsētām," stāsta Volkswagen reģionālais vadītājs Latvijā Māris Jansons. "Līdz šim "Ripo autocentrs" ir bijusi pazīstama kā respektabla Valmieras kompānija, tādēļ esam pārliecināti, ka viņi būs lielisks Volkswagen dīleris."

Jau šobrīd "Ripo autocentrs" piedāvā pilnu pakalpojumu spektru – auto tirdzniecību, rezerves daļu tirdzniecību un servisa pakalpojumus. Autocentrā ir apskatāms un testu braucieniem pieejams arī šā gada lielākais Volkswagen jaunums – sestās paaudzes Golf.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu