Tiks uzņemta Knight Rider filma (21)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Televīzijas kanāls NBC iecerējis izveidot divu stundu garu filmu pēc ļoti populārā 80. gadu zinātniskās fantastikas seriāla Knight Rider motīviem. Tajā galvenās lomas atveidoja Deivids Hazelhofs un viņa inteliģentā automašīna KITT (saīsināts no Knight Industries Two Thousand). Jaunajā filmā gan iepriekš iecienīto KITT, kas bija pārveidots Pontiac Trans Am T-top, aizstās Ford Mustang Shelby GT500KR.

Filmā būs redzami tādi aktieri kā Džastins Brūnings (Cold Case), Dianna Ruso (The Young and the Restless), Didnija Tamija Poitjera (Veronica Mars) un Brūss Deividsons (Breach), bet KITT balsi atveidos Vils Arnets (Arrested Development). Tos, kuri jau paspēja satraukties (vai sapriecāties), ka filmā nebūs redzams Deivids Haselhofs, varam iepriecināt, ka viņš filmā epizodiski būs sastopams kā Maikls Naits.

Jaunās Knight Rider filmas pamatā būs KITT - visu laiku stilīgākā un labākā mašīna. Tā būs aprīkota ar superdatoru, kas spēj ielauzties citos datoros un ieroču sistēmās. Pateicoties nanotehnoloģijām, tās korpuss spēs mainīt krāsu. Protams, KITT superdatorā būs uzstādīts ļoti augsta līmeņa mākslīgais intelekts, kas kopā ar iepriekšminētajām mašīnas īpašībām to padarīs par ideāli piemērotu noziedznieku apkarošanai.

Filmas vajadzībām tika uzkonstruētas trīs Ford Mustang Shelby GT500KR versijas. No tām interesantākā nenoliedzami ir no attāluma vadāmā KITT mašīna, kura tiks lietota brīžos, kad galvenais varonis neatradīsies pie auto stūres. Otrā versija ir KITT Hero, kas būs visbiežāk redzamā versija, jo šo versiju filmas varonis lietos ikdienā. Trešā versija ir KITT Attack, kas ir aprīkota ar antispārnu un dzinēju, kura jauda ir 540 zirgspēki.

Ēterā šī filma būs redzama 2008. gada 17. februārī.

Komentāri (21)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu