Amatiera iemaņu trūkums trasē: rezultāts - nepatīkama avārija

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Ja cilvēks ir iegādājies sportiska rakstura auto, ir tikai saprotams, ka viņam radīsies vēlme kārtīgi izskrieties, pārbaudīt mašīnas potenciālu.

Vieni to dara uz koplietošanas ceļiem, kas nekādā gadījumā nav atbalstāmi, jo rada apdraudējumu apkārtējiem, bet citi izmanto iespēju un ar savu auto dodas uz slēgtām, ātrai braukšanai speciāli sagatavotām teritorijām. Tieši tā rīkojās šajā video redzamai Nissan 370Z vadītājs, kurš savu auto acīmredzami bija apguvis diezgan labi un 20 minūšu garumā visai uzcītīgi taustīja mašīnas riteņu un asfalta saķeres robežas. Sacīkšu trasei (Chuckwalla Valley Raceway, Kalifornijas štatā) pagalam nepiemērota varētu šķist vīrieša maniere lielākoties stūrēt ar vienu roku, taču samērā ilgu laiku tā strādāja. Tiesa, tikai līdz brīdim, kad ātrums pirms kārtējā pagrieziena bija nedaudz par lielu, izdevās uz mirkli pazaudēt saķeri un efektīgi izbraukt no trases.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu