Jo varenāks auto, jo tālāk jāiet pēc traktora

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.instagram.com/gregb.23

Par šīs atziņas atbilstību patiesībai uz savas ādas pārliecinājies kāds sešriteņu Mercedes-Benz G63 AMG 6x6 vadītājs, kad viņa savaldāmais auto absolūti bezspēcīgi iestrēga sniegā. Labā ziņa gan bija tā, ka pēc traktora nebija jāiet; tas, visticamāk, atbrauca pats.

Jāteic, ka iznākums nav pārsteigums, ja reiz tīmekli ir pārpildījuši video, kuros Mercedes-Benz 6x6 mašīna lido pāri smilšu kāpām tuksnesī pie Dubaijas un šķērso ūdens šķēršļus krietni pāri viduklim.

Tomēr arī šādiem spēkratiem ir spēju robežas, un tās ir iemūžinājis Instagram lietotājs gregb.23 slēpošanas kūrortā Kortina Dampeco (Cortina d'Ampezzo) Itālijas ziemeļos.

Panzer down! & this happened... not even the #SnowCat... #Cortina

A post shared by Greg B. ⚫️? (@gregb.23) on

Taisnības labad gan jāpiebilst, ka iestigšana ir nepatīkams negadījums, jo citos gregb.23 ierakstos redzams, kā Mercedes-Benz G63 AMG 6x6 tīri viegli tiek ar sniega kalniem un pat steidz palīgā nelaimē iekļuvušai Porsche Cayenne.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu