Tikmēr Krievijā: ar zagtu «tanku» uz veikalu pēc vīna

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

10.janvāra rītā nelielā pilsētiņā Krievijas ziemeļos, kāds iereibis vīrietis aizdzinis tanku, ietriecies veikala skatlogā un nozadzis pudeli vīna, ziņo aģentūra Reuters.

Neparastais incidents noticis Krievijas ziemeļu pilsētā Apatītos, kas atrodas Murmanskas apgabalā pavisam netālu no polārā loka.

Vīrietis tanku nozadzis no privātas motoru sporta treniņu bāzes un devies cauri mežam. Nonācis uz kādas šauras ieliņas, viņš centies apgriezties, taču manevrs nav sanācis kā cerēts.

Cenšoties tikt skaidrībā ar tanka vadības svirām, vīrietis, ko aculiecinieki raksturojuši kā iereibušu, krietni sabojājis Daewoo markas automobili un ietriecies veikalā.

Sociālajos tīklos nonākušajos video redzams, ka pēc neveiksmīgās manevrēšanas vīrietis izlien caur tanka lūku, novērtē izdarītos bojājumus dodas veikala virzienā.

Drīz vien viņš tika aizturēts, un pie viņa tika atrasta vīna pudele. Vīrietis, kurš pēc mediju ziņām vēl nav sasniedzis 30 gadu vecumu, aizturēšanai nav pretojies.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu