Iereibis autovadītājs ar auto ielido kapos un gūst traumas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/Scanpix

Kāds aptuveni 40 gadus vecs vīrietis ar traumām nonācis slimnīcā pēc tam, kad pēc asa sižeta filmas cienīga lēciena ar auto bija nonācis kapos Sidnejas pievārtē pilsētas austrumos.

Kā vēsta tīmekļa vietne www.abc.net.au, policija uz notikuma vietu izsaukta naktī uz otrdienu plkst. 2:30. Kad likuma sargi ieradušies pie avarējušā auto, viņi sastapuši vīrieti ar traumētu seju un vēderu.

Notikuma vietas sākotnēja apskate liecina, ka vīrietis ar savu lieljaudas Mercedes-Benz apvidnieku bija ietriecies kokā, tad smilšakmens sienā un pēc vairāku metru lidojuma uz jumta piezemējies kapos.

Avārijā cietis ne tikai mašīnas vadītājs un auto, bet arī vairākas kapavietas, kurās nolauzti kapakmeņi.

«Vadītājs uz īsu brīdi bija iesprostots, taču viņam ātri vien no mašīnas palīdzēja izkļūt tuvējās apkārtnes iedzīvotāji, kas bija ieradušies notikuma vietā,» sacījis inspektors Maikls Merets.

Policija uzskata, ka vadītājs avārijas brīdī bija reibumā. Katrā ziņā alkometrs uzrādījis, ka ir pārsniegts pieļaujamais promiļu limits.

Policijas inspektoram Meretam pēc notikušā ir arī vēstījums sabiedrībai: «Nebrauciet reibumā. Nebrauciet, ja esat noguruši.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu