Vecums nenāk viens jeb kā ar «Porsche» izraisīt šādu avāriju

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SWNS/ScanPix

Ielocīts bampers, izsists lukturis, buktes spārnā. Šādas ainas satiksmes negadījumu vietās ir visai ierastas. Turpretī automobili, kas izbraucis cauri ķieģeļu sienai un gandrīz vertikāli stāv uz gājēju ceļa, gan redzēt negadās bieži.

Tomēr kāds 73 gadus vecs Porsche 911 Targa 4S vadītājs Anglijas dienvidaustrumu pilsētā Kolčesterā parūpējās par tieši šādu ainu.

Precīzs fotogrāfijās iemūžinātās avārijas cēlonis nav zināms, taču ticamāka par visu ir versija, ka vadītājs sajauca pedāļus un tāpēc iztriecās cauri autostāvvietas sienai, pēc kā viņa auto nogāzās uz gājēju ceļa.

Laimīgā kārtā ne kungs, ne arī kāds cits cilvēks šajā incidentā necieta. Bojāts ir tikai vairāk nekā 50 tūkstošus mārciņu (57 tūkstoši eiro) vērtais Porsche.

Netālu no notikuma vietas dzīvojošā Nikola Rouza izdevumam The Telegraph sacījusi: «Es ar draugu biju ceļā uz pilsētu, kad iesaucos: tā taču izskatās pēc mašīnas aizmugures!

Policija bija norobežojusi avārijas vietu, taču ne ātrās palīdzības, ne ugunsdzēsēju tur nebija. Tikai bariņš vīru, kuri prātoja, kā nocelt auto no žoga.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu