Kravas auto pēc avārijas stumj vieglo mašīnu vairākus desmitus metru

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Neparasts ceļu satiksmes negadījums video iemūžināts Ķīnas Guangdongas provinces pilsētā Žongšanā. Tur kāda kravas vilcēja vadītājs nepamanīja, ka ir taranējis baltu Volkswagen, un turpināja ceļu, vieglo auto stumjot vēl vairākus desmitus metru, ziņo Reuters.

«Pēkšņi dzirdēju dīvainu troksni. Pagriezos un ieraudzīju, kā kravas auto stumj mašīnu,» sacījusi kāda aculieciniece. «Daudzi uzskata, ka kravas auto vienkārši nepamanīja, kas noticis, jo nebija ne mazākās sadursmes skaņas. Ja būtu bijis trieciens, būtu bijis troksnis. Un, ja vadītājs zinātu, ka notikusi avārija, viņš taču neturpinātu braukt.»

Policija tikmēr norāda, ka incidentā iesaistītais vieglais auto atradies tā dēvētajā aklajā zonā un kravas auto vadītājs to nav redzējis. Negadījuma brīdī vieglajā auto bija divi cilvēki, savukārt kravas mašīnas kabīnē - tikai vadītājs. Pēc sadursmes vieglais auto stumts apmēram 20 - 30 metrus līdz tuvākajam luksoforam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu