Apdrošinātājs domā: OCTA tikai par laiku, kad automašīna tiek lietota

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars / TVNET

Apdrošinātājs «Ergo» apsver iespēju arī Latvijā piedāvāt iespēju maksāt par transportlīdzekļu īpašnieku obligāto civiltiesiskās atbildības (OCTA) polisi tikai par laiku, kad automašīna tiek lietota, informē kompānijas valdes locekle Baltijas valstīs Ingrīda Ķirse.

Viņa norāda, ka, izmantojot tehnoloģiju piedāvātās iespējas, šogad «Ergo» Igaunijā sadarbībā ar telekomunikāciju uzņēmumu «Telia» klientiem sāka piedāvāt pakalpojumu - iespēju maksāt par OCTA polisi tikai par laiku, kad automašīna tiek lietota, izslēdzot periodu, kad tā netiek izmantota. Maksa par apdrošināšanu tiek pieskaitīta mēneša beigās rēķinam par telekomunikāciju pakalpojumiem.

«Izvērtējot pakalpojuma pieprasījumu Igaunijā, iespējams, tiks apsvērta iespēja ieviest šādu pakalpojumu arī Latvijā,» sacīja Ķirse.

«Ergo» apdrošinātāju grupa Baltijā pārstāv starptautisko apdrošināšanas grupu «Ergo International AG», kuras mītne ir Diseldorfā, Vācijā, un tās lielākais akcionārs ir starptautiskā pārapdrošināšanas sabiedrība «Munich Re».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu