Video: Pēc neilgas pakaļdzīšanās Latgales priekšpilsētā aizturēts autovadītājs bez tiesībām

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Piektdien, 26.janvārī, ap 14.30 Rīgas pašvaldības policijas Latgales pārvaldes darbinieki Daugavpils ielā pamanīja «Alfa Romeo» markas transportlīdzekli, kam nebija izieta tehniskā apskate un iegādā obligātā civiltiesiskā apdrošināšana. Kārtības sargi nolēma transportlīdzekli apturēt.

Kā pavēstīja Rīgas pašvaldības policijas Galvenais sabiedrisko attiecību speciālists Toms Sadovskis, autovadītājs drīz pēc policistu rīkojuma apturēt transportlīdzekli apstājās ielas malā, taču uzreiz pēc tam vadītājs izlēca no auto un metās bēgt kājām. Bēgšana gan neturpinājās ilgi, jo kārtības sargi vīrieti panāca netālu esošajā pagalmā brīdī, kad viņš mēģināja pārrāpties pār žogu.

Aizturēšanas laikā pārkāpējs skaidroja, ka bēdzis, jo braucis bez tiesībām. Uz Daugavpils ielu izsaukti Valsts policija?s Ceļu policisti, kuri pārņēma darbu notikuma vietā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu