BMW vadītājs saka, ka nejēdzīgi parkosies arī turpmāk

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.facebook.com/otto.ozols

Esam daudz rakstījuši par autovadītājiem, kuri savus glaunos un ne tik glaunos automobiļus stāvvietās pamet kā pagadās. Ir gadījumi, kad mašīna aizņem pat trīs stāvvietas, taču pārsvarā viens auto ir iekārtots divās stāvvietās. Arī šis melnais BMW pie tirdzniecības parka Alfa.

Facebook lietotāja Zane 20.aprīlī sociālajā tīklā ievietojusi minētā auto attēlu ar garu aicinājumu tomēr vairāk piedomāt pie mašīnas novietošanas paradumiem: «Es nekad neesmu likusi šitādas bildes šeit, bet šodien sadusmojos. Varbūt kāds šo jauno kungu pazīs (bildē garāmgājējs, pats varonis prom iekšā Alfā) un kaut ko viņam pateiks, un varbūt liks kaut drusku padomāt par vērtībām, bet varbūt un visticamāk ne. Un es zinu, ka pasaulē taisnības nekļūs stipri vairāk no manas bildes. Bet es ticu, ja mēs visi teiksim šitiem tipiem, ka mums nepatīk un tā nav smuki, varbūt pēc tādas 10.reizes viņiem rociņa tomēr stūri iebrauks stāvvietā normāli. P.S. Nē, tur iepriekš nestāvēja neviens cits un netraucēja viņam nostāties normāli. Jā, es viņam pajautāju, kāpēc nevar apstāties normāli un sev paredzētajā stāvvietā. Jā, viņš man atbildēja rupji un nejauki, uzbļaujot: kas, tev nav kur stāvēt?! Un jā, es izsaucu pašvaldības policiju. Un nē, man bija kur stāvēt, un ģimenes stāvvieta man nav principiāla un tas nav par manu parkošanos, bet vērtībām un to, kādu sabiedrību mēs paši veidojam.»

Tikmēr cits Facebook lietotājs, Otto, turpat Facebook uzgājis diskusiju, kurā melnā BMW saimnieks nenoliedz, ka nostājies pāri baltajai līnijai, un norāda, ka sava auto novietošanas paradumus mainīt negrasās.

Foto: www.facebook.com/otto.ozols
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu