Nākotnē auto tehniskā pase varētu būt mazāka (5)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ceļu satiksmes drošības direkcija (CSDD) informējusi, ka šobrīd tiek strādāts pie jautājuma, vai iespējams automašīnas reģistrācijas apliecību padarīt ērtāku, piemēram, to samazinot, lai to būtu vieglāk paņemt līdzi.

Vairāki sociālo tīklu lietotāji pauduši neizpratni, kāpēc transportlīdzekļa reģistrācijas apliecība ir tik nesamērīgi liela; daudz ērtāk to būtu samazināt, piemēram, lai varētu ievietot makā, blakus tiesībām.

«Šobrīd tiek strādāts pie šā jautājuma. Nepieciešams tāds risinājums, lai transportlīdzekļa reģistrācijas apliecības lietošana būtu gan ērta un pieņemama izmaksu ziņā, gan arī droša no kontroles un datu aizsardzības viedokļa. Un info minimumu, kam jābūt apliecībā, nosaka ES,» norādījusi Ceļu satiksmes drošības direkcija.



Katram Latvijā reģistrētajam transportlīdzeklim izsniedz vienu reģistrācijas apliecību bez derīguma termiņa ierobežojuma (izņemot gadījumus, ja transportlīdzeklis ievests Latvijā uz laiku vai ja termiņa ierobežojums ir nepieciešams citu prasību nodrošināšanai, piemēram, turējums, finanšu līzings).

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Nepalaid garām!
Uz augšu