Sekss ar automobili (25)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sekss automobilī ir nodarbe, par kuru brīnīsies tikai retais, turpretim sekss ar automobili ir tēma, par kuru nenākas dzirdēt visai bieži.

Lielbritānijā dzīvojošais automehāniķis Kriss Donalds atzinies, ka viņam ir bijis sekss ar "Jaguar X-Type", turklāt vēlāk viņš pastāstījis arī par mīlas dēkām ar divām laivām un ūdensmotociklu. Par to raksta britu tabloīds "The Sun".

Kriss pastāstījis, ka par iekāres objektu mehāniski objekti kļuvuši bērnībā, kad viņš daudz laika pavadījis pie televizora ekrāna, sekojot līdzi Deivida Haselhofa atveidotā varoņa piedzīvojumiem seriālā "Lielceļu bruņinieks" ("Knight Rider").

"Kad biju mazs, mēdzu mašīnām piedēvēt cilvēciskas īpašības, bet, kad paaugos, pamanīju, ka tās saista manu uzmanību," saka Kriss Donalds. Viņš arīdzan piebildis, ka pazīst aptuveni 20 cilvēkus ar līdzīgu aizraušanos.

Tā kā Donalds savus auto uzskatījis par personībām, tad devis tiem arī vārdus. Piemēram, "Peugeot 205" viņš saucis par Lauru, savukārt BMW 520i – par Aleksandriju.

Bez visa šī automobiļu mīlētājs uzturējis savu mājas lapu internetā. Šeit bez mīlas dēku aprakstiem viņš publicējis arī rokasgrāmatu ar nosaukumu "Kā mīlēties ar auto vai citu transporta līdzekli". Tajā viņš apraksta, ka izpūtēja uzgalis nav vienīgais līdzeklis baudas gūšanai, taču, ja arī to iecerēts izmantot seksa rotaļām, tad labāk caurulei uzvilkt prezervatīvu, lai netraumētu sevi. Savukārt lomu spēles ar automobiļa iesaistīšanu tajās esot lielisks veids, kā attiecībās uzturēt asumiņu.

Komentāri (25)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu