Dzelzceļa malā pamet Rolls-Royce (39)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: eBay

Kamēr lielākā daļa planētas iedzīvotāju slīgst depresijā, jo nevar savā īpašumā iegādāties jaunāko McLaren superautomobili vai pat mazlietotu Ferrari, tikmēr tepat kaimiņos, Krievijā, ir cilvēki, kas var atļauties pamest Rolls-Royce kā vecu žiguli uz Bruņinieku ielas.

Portālā English Russi publicēti attēli, kuros skaidri redzams dzelzceļa malā pamests Rolls-Royce Phantom limuzīns. Pēc Autoblog domām, tas ir tas pats auto, kas pārcietis neskaitāmas plastiskās operācijas un arī nosaukuma maiņu.

Par Rolls-Royce Centurion nodēvētais auto ar pārbūvētiem lukturiem, ventilācijas atverēm priekšējos spārnos un ne visai gaumīga izskata riteņu diskiem tika radīts pēc kāda Lasvegasas iedzīvotāja pasūtījuma, bet vēlāk nonāca pārdošanā interneta izsoļu namā eBay.

Tur to acīmredzot iegādājās kāds Krievijas iedzīvotājs, jo identisks auto ar Krievijas numura zīmēm iemūžināts attēlos un publicēts minētajā portālā English Russia. Turpat arī šis pats auto redzams pamests uz dzelzceļa uzbēruma, un neizskatās, ka īpašniekam īpaši rūpētu auto liktenis.

Fotogrāfijas gan nav svaigas, jo tapušas vēl ziemā, tādēļ pastāv visai liela varbūtība, ka auto saimnieks par savu braucamo ir apžēlojies vai arī Centurion ir ieguvis jaunu īpašnieku.

Komentāri (39)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu