Egons Reiters par Renault Fluence

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Fluence ir korejiešu sedana Samsung SM3 franču versija ar Renault zīmolu. Būtībā tas aizstāj Megane sedanu un ir auto, kurš pircējam piedāvā komfortablu salonu un līganu gaitu par saprātīgu cenu, kas bāzes modelim pat nesasniedz 10 tūkstošus latu.

Fluence ir auto, kurš varētu būt labi piemērots Latvijas apstākļiem - tam ir augsts klīrenss, kura dēļ par bedrēm un risēm var neraizēties, savukārt piekare labi prot nomaskēt ceļa nelīdzenumus un gaita sanāk visai komfortabla. Interjerā ražotājs iztiek bez dārgām ekstrām un apdares materiāliem, taču piedāvā ērtus sēdekļus un daudz vietas, kur pasažieriem izplesties. Arī bagāžnieka izmērs ir vairāk nekā pietiekams, turklāt to var palielināt, nolaižot aizmugurējā sēdekļa atzveltni.

Auto var patikt un var nepatikt, jo viedokļi ir dažādi. Arī radio balsij Egonam Reiteram ir savs viedoklis par kuģīti Fluence, kura devīze ir "es bedres nepazīstu", un to viņš atklāj zemāk pievienotajā raidījuma Tavs Auto sižetā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu