Kā tapa Bugatti Veyron Venet (6)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Bugatti Veyron ar tā 1001 zirgspēku un vairāk nekā 400 km/h maksimālo ātrumu var uzskatīt par mākslasdarbu pat tad, ja vizuāli auto nešķiet pievilcīgs.

Tehnoloģiskais meistardarbs, kura radīšanā inženieri ir pārvarējuši neskaitāmus šķēršļus, ir ļoti pateicīgs tālākai individualizēšanai, un tā ir tapušas neskaitāmas, dizainiski unikālas automašīnas. Jaunākā no tām ir Bugatti un pasaulē slavenā franču mākslinieka Bernāra Venē (Bernar Venet) kopīgais veikums.

Tā kā Venē, kura mākslasdarbi ir sastopami visā pasaulē, ir iecienījis sarūsējuša metāla tematiku, īpašais Veyron Gran Sport Venet ir ieturēts atbilstošos toņos gan no ārpuses, gan salonā. Kā dekoratīvs elements eksterjera noformējumā ir izvēlētas matemātiskas formulas auto priekšējā daļā; tās krāsotas tā, lai rastos iespaids, ka braukšanas laikā pretvējš tās aizpūš. Bet par Venē aizraušanos ar liekta metāla skulptūrām liecina eļļas un degvielas tvertnes vāciņi un metāla plāksne starp sēdekļiem.

Vairāk par to, kas pamudināja Venē ķerties pie Veyron Grand Sport dizaina pilnveidošanas, skaties zemāk pievienotajā video.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu