Vislabāk ar Bugatti tirgošanu sokas sievietei (16)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Par panākumiem bagātāko Bugatti pārdevēju pasaulē uzskatāma Anita Krizšana no Londonas.

Ungārijā dzimušajai sievietei nenoliedzami ir ķēriens uz superdārgā, superātrā Bugatti Veyron tirgošanu, jo pagājušajā gadā vien viņa klientiem no dažādiem pasaules nostūriem, galvenokārt Krievijas un Vidējiem Austrumiem, pārdevusi 11 dažādas šā modeļa versijas. Turklāt pēdējais sekmīgais darījums ietvēris 1,7 miljonus sterliņu mārciņu vērtā Veyron Super Sport nodošanu kāda turīga pircēja rokās.

Krizšana britu izdevumam AutoExpress stāsta, ka bieži ceļo un atslēgu nodošanas brīdī pati ierodas pie Bugatti jaunā saimnieka, lai kur tas būtu. Tāpat viņa pavada ikvienu pircēju uz Bugatti rūpnīcu Molsheimā, Francijā, kur viņam tiek dota iespēja dziļāk iepazīties ar zīmola vēsturi un arī testu braucēju Pjēru Henriju Rafanelu, kurš 2010.gadā ar Veyron Super Sport uzstādīja ātruma rekordu – 431 km/h.

Pārdošanu veicina arī tas, ka Krizšana ir sasniedzama un vajadzības gadījumā sazvanāma 24 stundas diennaktī, turklāt arī tad, ja interesents ir potenciālais pircējs un par Veyron iegādi tikai domā.

Šāda pieeja un informētība par vienu no mūsdienu autobūves sarežģītākajiem izstrādājumiem nes arī augļus, un Anita jau tiek dēvēta par 15 miljonu dolāru sievieti (pārvēršot pārdoto automobiļu vērtību ASV dolāros), kamēr viņas kolēģi nevar lepoties ar vairāk kā trim pārdotiem auto gada laikā.

Teicamie pārdošanas rādītāji gan nenozīmē, ka Anita arī pati ikdienā pārvietojas ar kādu supermašīnu. Tieši otrādi – viņas darba auto ir parasts Volkswagen Golf dīzelis.

Komentāri (16)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu