Ģirts Ķesteris vērtē jauno Škoda Octavia (49)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Škoda Octavia vienmēr ir bijis ļoti nozīmīgs spēlētājs LV mērogā. Kopš otrās paaudzes (deviņu gadu laikā) Latvijā pārdoti 4500 tūkstoši eksemplāru - tātad gandrīz pusotra mašīna ik dienu!

Loģisks secinājums - parādoties jaunās paaudzes auto, jau esošo klientu interesei par to vajadzētu būt diezgan lielai. Un šis secinājums ir visai pamatots, jo TVNET jau ir bijusi iespēja izmēģināt jauno Octavia un pirmie iespaidi par to ir visai pozitīvi: auto atstāj kvalitatīva pārvietošanās līdzekļa iespaidu. Un kas būtiski, čehu automobilim nav liegti Volkswagen koncerna tehnoloģiskie labumi, kas komfortu un drošību paceļ jaunā līmenī.

Jauno auto raksturo arī plašas dzinēju un transmisiju kombinēšanas iespējas, lai apmierinātu gan tiekšanos pēc dinamikas, gan ekonomiskuma vajadzības. Savukārt cenu diapazons, kura apakšējā robeža ir pie apmēram 13 tūkstošiem eiro, Škoda Octavia padara pieejamu plašam autobraucēju lokam.

Auto neapšaubāmi ir funkcionāls un praktisks, bet vai tam piemīt īpašība ietekmēt cilvēka emocijas, kad viņš sēžas pie stūres? Uz šo jautājumu atbildi palīdzēs meklēt persona, kurai auto izvēlē ir ļoti būtiski būt atšķirīgai no pūļa, - aktieris Ģirts Ķesteris.

Komentāri (49)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu