Viktors Lapčenoks par mūziku un KIA Carens (12)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pazīstamais angļu izdevums «Top Gear» automobilim KIA Carens iedeva 7 no 10 zvaigznēm. Visticamāk, viņi vadījās pēc auto sēdvietu skaita un katrai vietai iedeva pa vienam punktam.

Patiesībā gribētos sastapt vaigā tos cilvēkus, kuri būtu gatavi šī septiņvietīgā ģimenes auto aizmugurējās divās sēdvietās pavadīt ceļu līdz, piemēram, Liepājai. Drīzāk jau šis ir saucams par auto, kura bagāžniekā drīkst sēdēt likumīgi.

Visādi citādi Carens ir tipiska KIA. Galu galā tās dizaina autors ir kādreizējais Audi galvenais dizainers Pīters Šreijers. Viņš šai kompānijai ir iemācījis diezgan daudz par to, kā ir jāizskatās kārtīgam automobilim, kurš patiktu eiropiešu acīm.

Nevar noliegt, ka kompaktais minivens tik tiešām ir izskatīgs, bet vai tas ir arī praktisks? To skaidrosim kopā ar cilvēku, kurš pagājušā gadsimta septiņdesmitajos un astoņdesmitajos gados Latvijā ir bijis ne mazāka kalibra superstārs kā Gordons Metjū Tomass Samners jeb Stings pasaules mērogā. Tas ir Viktors Lapčenoks - latviešu estrādes leģenda.

Komentāri (12)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu