Dinamo hokejisti Biķerniekos izmēģina Kia Sportage (4)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lai arī trešās paaudzes Kia Sportage nav jauns modelis mūsu tirgū, tas izskatās moderni un pārliecinoši.

Iespējams, tieši pateicoties Kia galvenajam dizaineram Pīteram Šreijeram šis dienvidkorejiešu modelis ir piedalījies brīnumaino pārvērtību šovā un vienā brīdī pārvērties no neglītā pīlēna par skaistuli.

Tik tiešām, dizains ir viens no Kia Sportaga trumpjiem, taču ne vienīgais. Daudziem pievilcīga varētu šķist 7 gadu garantija, par ko citu zīmolu automobiļu pircēji var tikai sapņot. Arī cena nav pati augstākā, jo bāzes versijā ar priekšpiedziņu, benzīna dzinēju un manuālo pārnesumkārbu Sportage iespējams iegādāties par nepilniem 18 tūkstošiem eiro.

Kopumā piedāvājumā ir četri dažādi dzinēji, kā arī iespēja izvēlēties kā priekšpiedziņu, tā arī pilnpiedziņu un automātisko vai manuālo transmisiju.

Lai vai kā, Kia Sportage, tāpat kā citi šīs klases SUV, nav tīrasiņu apvidnieks un klints bluķu krāvumiem vai izdangātām meža stigām pretī diez vai spēs stāties. To apzinās arī ražotājs, kurš, prognozējot, ka auto lielākoties pārvietosies pa ceļiem ar stingru segumu, pat ir samazinājis klīrensu par pāris centimetriem, un tagad tas ir 17,2 cm. Tas nozīmē, ka jaunais Sportage vairāk līdzinās vieglajam auto, ir atsaucīgāks un precīzāk vadāms.

Par to vislabāk pārliecināties, veicot praktiskus izmēģinājumus, piemēram, Biķernieku trasē, vadītāju lomu atvēlot hokeja komandas Rīgas Dinamo spēlētājiem Mikam Indrašim, Kailam Vilsonam un Metam Robinsonam.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu