Par godu Bugatti rada jostas sprādzi Porsche 911 vērtībā (20)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.rolanditen.com

Šveiciešu dizainers Rolands Itens, godinot franču auto zīmolu Bugatti, ir radījis ārkārtīgi ekskluzīvu bikšu jostas sprādzi.

Jostas sprādzes vērtība ir noteikta 75 tūkstošu franku (61 tūkstotis eiro jeb 84 tūkstoši ASV dolāru) apmērā, un tas aptuveni atbilst tai summai, par kādu Savienotajās Valstīs var iegādāties 350 zirgspēku Porsche 911 bāzes komplektācijā, raksta Motor.ru.

Foto: www.rolanditen.com

Ekskluzīvā aksesuāra ražošanā tiek izmantotas iekārtas, ko citkārt lieto pulksteņu ražotāji. Sprādze sastāv no 100 atsevišķām roku darbā izgatavotām zelta, nerūsējoša tērauda, titāna un safīra detaļām.

Kopumā Itens ir iecerējis izgatavot 44 sprādzes. Pirmā ar balto zeltu izdekorēto 11 sprādžu partija jau ir gatava. Tai sekos sprādzes, kuru noformējumā izmantots rozā zelts. Kā tiks dekorētas atlikušās sprādzes, pagaidām nav zināms.

Foto: www.rolanditen.com

Jāatzīmē, ka sprādzes nav pirmie un vienīgie Bugatti veltītie aksesuāri. Piemēram, zviedru firma Desvall iepriekš izlaida 100 ASV dolāru vērtu ūdenspīpi ar titāna rāmi un oglekļa šķiedras korpusu, bet Ferrari da Varerse izstrādāja lodīšu pildspalvu un rakstāmspalvu Bugatti Type A, kas maksā 15 tūkstošus dolāru.

Komentāri (20)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu