Skutelis: auto ir jābūt ekonomiskam un ar durvīm (19)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Lai pievērstu potenciālo pircēju uzmanību, populārais SUV modelis Hyundai ix35 ir izgājis vizuālā izskata uzfrišināšanas kūri.

Pirmajā acu uzmetienā desmit atšķirību meklēšana varētu izrādīties diezgan grūts un pat nepaveicams uzdevums.

Tā jau arī ir, ja neskaita priekšējo un aizmugurējo lukturu modernizācijas programmu, kas paredz nopietnāku un pamanāmāku LED gaismas diožu izmantošanu. Pārējās disciplīnās, ieskaitot dzinēju un transmisiju klāstu, ix35 nav nekas mainījies.

Līdzīgi kā iepriekš, automobilis ir pieejams ar pieciem dažādiem dzinējiem jaudas diapazonā no 116 līdz 184 zirgspēkiem. Piedāvājumā ir gan sešu pakāpju manuālās, gan sešu pakāpju automātiskās pārnesumkārbas, līdz ar ko bāzes cenu amplitūda ir no 21 340 līdz 31 740 eiro.

Atkarībā no maciņa biezuma pircējam ir jāizlemj arī, vai izvēlēties priekšpiedziņu, vai tomēr dot priekšroku daudzpusīgākajai, taču attiecīgi arī dārgākajai pilnpiedziņai. Tirgotāji vēsta, ka patlaban lielais vairums tiecas piebiedroties visu riteņu piedziņas fanu klubiņam, savas simpātijas brālīgi sadalot starp benzīna un dīzeļdzinējiem.

Komentāri (19)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu