Seksam piemērotākie auto (31)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: General Motors

Klāt starptautiskā Svētā Valentīna diena. Pārīši daudzviet pasaulē un pēdējos gados arī Latvijā šo dienu izmanto, lai aplaimotu savu otro pusīti un pierādītu, ka tā viņam vai viņai ir kas īpašs.

 
Foto: Chevrolet

Vidējās klases auto un kupejas

Neierobežoto iespēju zemē šo klašu auto ir plaši pārstāvēti, jo īpaši tas attiecas uz kupejām. Kādreiz tiem pat priekšā bija viengabala dīvāns, uz kura ērti ļauties jutekliskajām izklaidēm. Tagad šādus auto neviens ražotājs nepiedāvā, taču neatkarīgi no tā, vai sedans vai kupeja, aizmugurējais sēdeklis joprojām piedāvā plašas iespējas izpausties mīlas lietu pārzinātājiem. Kupeju saimniekiem vienīgi jāņem vērā, ka šī tipa auto bieži vien ir ar stipri nolaidenu jumtu un tas nozīmē zemus griestus tieši virs aizmugurējā sēdekļa.

Foto: BMW
Foto: BMW
 
Foto: MINI

Mazās klases auto

Mazās klases automobiļa salonā vietas ir maz un ar to jārēķinās. Taču tas nenozīmē, ka sekss ir neiespējams. Priekšējos sēdekļus var aizbīdīt maksimāli tālu uz priekšu un vietas aizmugurē kļūst pietiekami daudz. Pat vecā Volkswagen vabolīte var būt piemērota seksam, jo tās aizmugurē pie griestiem ir rokturu cilpas, pie kurām intensīvākos brīžos pieturēties.

Foto: MINI
Foto: BMW
 
Foto: Audi

Universāļi

Auto pasaulē reti kurš transportlīdzeklis būs piemērotāks pēcnācēju radīšanai par universāli. Mūsdienās tie ir ļoti viegli transformējami un bieži vien pēc aizmugurējā sēdekļa atzveltnes nolocīšanas piedāvā pilnīgi gludu grīdu. Uz tās var izklāt kādu sedziņu vai matraci un - aidā! Griestu augstums gan ar atsevišķām seksa pozām nebūs savietojams, taču ir daudz un dažādu iespēju izpausties horizontālā stāvoklī.

Foto: Jaguar
Foto: Jaguar
 
Foto: Volkswagen

Miniveni

Funkcionālākie no visiem automobiļiem piedāvā arī visvairāk vietas. Kā raksta Jalopnik.com, «Ņujorkā ir dzīvokļi, kuru platība ir mazāka nekā salons vidusmēra minivenā». Un tas nozīmē, ka iespējas izvērsties un nodarboties ar seksu ir visplašākās. Pat lielākas nekā kādam Džonam un Stefānijai kaut kur Centrālparka tuvumā.

Foto: Ford
 
Foto: Porsche

Sporta auto jeb ielu eksotika

Eksotiskie superauto ir gaužām nepraktiski, taču var palīdzēt raisīt interesi pretējā dzimumā. Pat tāds sportiskas dabas auto, kā lielizmēra Porsche Panamera no mīlniekiem prasīs augstākā līmeņa lokanību un izveicību, jo tāpat kā priekšā, arī aizmugurē ir divas stingri nodalītas sēdvietas nevis gluds «dīvāns». No otras puses, nekas nav neiespējams - ja pārītis pratīs iekļauties vienā sēdeklī, seksam derēs arī Ferrari, Porsche un tamlīdzīgi.

Foto: Ferrari
Foto: Porsche
Foto: Porsche
 
Foto: General Motors

Kabrioleti un pikapi

Iespējams, tieši kabrioleta dāvātā brīvība, neierobežoti augstie griesti, kad jumts ieguldīts bagāžniekā un pikapu kravas kaste ir svarīgākie faktori, kas nosaka šīs klases auto popularitāti Savienotajās Valstīs. Šo auto lietotājiem tikai jāņem vērā, ka pēc seksa var kļūt vēsi un skatīšanās zvaigznēs nesagādās tik daudz prieka kā varētu, savukārt pikapu saimniekiem vēl papildus jāgādā, lai kravas kaste būtu tīra, jo nekas nemaitā romantiku vairāk kā izbirušas skrūves, instrumenti, tukšas alus bundžas un tamlīdzīgi. Problēmas varētu sagādāt arī privātums, jo kabrioleti un pikapi ir pārāk atklāti un pirms mīlēšanās nepieciešams atrast kādu patiešām nomaļu vietiņu.

Foto: BMW
Foto: General Motors
Komentāri (31)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu