Elektroauto «blondīnes» acīs. Kāds tas ir? (20)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Īsto benzīngalvu iekāres objekts ir auto, kas skaļi rūc un ēd daudz benzīna (vai dīzeļdegvielas). Par šādiem auto gan ilgi vairs nevarēsim priecāties, jo civilizācija būs veiksmīgi izsūknējusi Zemes dzīlēs atrodamās bagātības, tādēļ automašīnu ražotāji jau labu laiku domā par alternatīvām enerģijas avotiem un piedziņas tehnoloģijām.

Elektrību auto dzīšanai uz priekšu izmantojam jau vairāk nekā simts gadus un arī šajā raidījuma Tavs Auto izlaidumā galvenais apskates objekts būs automobilis, kura borta datorā nav iespējams atrast sadaļu «degvielas patēriņš». Var pat teikt, ka tam ir alerģija pret naftu...

Lai daudzpusīgāk novērtētu šo spēkratu - elektrisko mazauto Volkswagen e-Up! -, neatkarīgā eksperta lomā aicināsim blondīni, kura vēlreiz apliecina faktu, ka anekdotes par blondīnēm acīmredzot ir brunešu sazvērestība - televīzijas ziņu vadītāju Kristīni Anži.

Komentāri (20)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu