Kā izskatās pamatīgi «nolocīts» McLaren F1 (11)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Ar jaudīgiem auto braukt ir jāprot, un jo īpaši tas attiecas uz tādiem spēkratiem kā McLaren F1, kura dzinējs attīsta vairāk nekā 600 zirgspēku, taču nav nekādu elektronisko asistentu, kas vadītājam tos palīdzētu drošā veidā pārvērst taisnvirziena kustībā.

Dzīves realitāti un ievadtekstā minēto dzīves patiesību uz savas ādas visai skarbā veidā izbaudījuši kāda McLaren F1 lietotāji Itālijā. Tur Pizas provincē uz kāda vietējas nozīmes ceļa starp Salini di Volterru un Pomaranci sarkanbalta McLaren F1 vadītājs neskaidros apstākļos zaudējis kontroli pār savu leģendāro spēkratu, un tas nobraucis no ceļa, kur apvēlies uz jumta un atdūries pret koku.

Kā vēsta amerikāņu Autoblog.com, abi avārijas brīdī mašīnā braukušie cilvēki dzīvībai bīstamas traumas nav guvuši, taču tāpat ar helikopteru nogādāti slimnīcā. Pamatīgi apskādētais automobilis turpretim ir diezgan bēdīgā stāvoklī, taču, ņemot vērā spēkrata vērtību un leģendas, kas to apvij, pastāv iespēja, ka īpašnieks tomēr veiks nepieciešamos ieguldījumus, lai to atkal nostādītu uz riteņiem.

Komentāri (11)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu