Ralljikrosa talants Jānis Baumanis palīdz vērtēt Toyota GT86 (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Pagājušajā sezonā par Eiropas rallijkrosa čempionu kļuva Reinis Nitišs, un viņa vārds šogad turpina skanēt starptautiskajā arēnā pasaules rallijkrosa čempionāta sakarā. Tas gan nenozīmē, ka Latvija tagad ir palikusi bez pārstāvja Eiropas līmeņa sacensībās.

To pašu, ko pērn paveica Nitišs, šogad cenšas panākt Latvijas autokrosa čempions un rallijkrosa braucējs Jānis Baumanis. Viņš šogad brauc Eiropas rallijkrosa čempionātā ar S1600 klases Renault Twingo un uz goda pjedestāla ir kāpis jau četras reizes. Taču vēl ir kur augt un nākamais mērķis ir dalība pasaules rallijkrosa čempionātā līdzās jau minētajam Nitišam, 2003.gada pasaules rallija čempionam Peteram Solbergam, 1997.gada F-1 pasaules čempionam Žakam Vilnēvam, amerikāņu «multimāksliniekam» Kenam Blokam un citiem.

Šoreiz gan par 22 gadus vecā rallijkrosista panākumiem un mērķiem vairāk nerunāsim un pievērsīsimies ielas automobiļiem; šajā gadījumā ielas sporta automobilim Toyota GT 86, ko Baumanis palīdzēs vērtēt Biķernieku kompleksās sporta bāzes kartodromā.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu