Kas ir Citroen C4 Cactus? Vērtē Normunds Rutulis (8)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Mēs visi esam personības – vēlamies būt īpaši, ar kaut ko izcelties un nebūt daļa no pelēkās, viendabīgās masas. Turklāt šobrīd mēs runājam ne tikai par padarītajiem darbiem, kurus atstājam aiz sevis, bet arī par imidžu.

Viens no līdzekļiem, kā veidot un pēcāk uzturēt savu imidžu mūsdienu sabiedrībā, ir pārvietošanās veids. Vieni izvēlas velosipēdu, citi sabiedrisko transportu, vēl citi - paļaujas uz savām kājām. Tomēr ļoti liela daļa ikdienas darīšanās izvēlas automobili, kas arī spēj ļoti daudz pastāstīt par savu saimnieku. Ja viņam auto ir tikai pārvietošanās līdzeklis, tas, visticamāk, ir gluži parasts braucamais kam līdzīgu uz ielām ir tūkstošiem. Turpretī, ja cilvēku nodarbina vēlme atšķirties no pelēkās masas, arī auto viņam būs tāds, ar kuru nepazust pūlī.

Auto ražotāji acīmredzot apzinās, ka mašīna jau kļūst par mazo privāto pasauli, ka tajā tiek pavadīts ļoti daudz laika, ka cilvēks to var vēlēties individuālāku, gluži kā savu mājvietu. Tādēļ atšķirīgu un dažādi individualizējamu automobiļu pēdējos gados kļūst aizvien vairāk. Un viens no šādiem auto ir jaunais Citroen C4 Cactus.

Kompaktais auto ir veidots, vadoties pēc uzstādījuma, ka tam ir jābūt iespējami vieglam, vienkārši lietojamam un attiecīgi arī pieejamam. Vai tāds tas ir, to lūkosim skaidrot kopā ar mūziķi, kurš dziļi sirdī ir auto entuziasts, - Normundu Rutuli.

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu