Pasažieres klusie kliedzieni. 2.daļa

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Pirms kāda laika TVNET Auto slejā publicējām video, kurā divkārtējais pasaules rallija čempions Valters Rērls parādīja, kādas grimases iespējams izspiest no vācu TV sejas Barbaras Šēnebergeres, kad viņai ierādīta vieta sportiska automobiļa pasažiera krēslā un automobilis pilnā tempā tiek triekts pa sacīkšu trasi.

Tagad vācu AutoBild ir nolēmuši iesākto turpināt un vēlreiz palūkoties, cik drosmīgajai dāmai lieliski sanāk izklaidēt publiku ar pliku sēdēšanu sporta mašīnas pasažiera krēslā. Pamatā koncepcija un izpildījums daudz neatšķiras no pirmā video; cits ir tikai auto, tā vadītājs un apstākļi, kuros norit testa brauciens. Proti, šoreiz kādreizējais F-1 pilots un pašreizējais DTM braucējs Timo Gloks Šēnebergeri vizina jaunajā, 600 zirgspēkus spēcīgajā Nissan GT-R Nismo, turklāt apstākļos, kas ir tālu no ideāliem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu