Infiniti radījuši videospēļu superauto

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

No 17.decembra spēļu konsoles Sony Playstation īpašnieki, kuru rīcībā ir videospēle Gran Turismo 6, var lejupielādēt jaunu superauto - Infiniti Concept Vision Gran Turismo.

Minētais konceptauto pagaidām ir aplūkojams tikai virtuālā formā, taču potenciāli vēsta, kā varētu izskatīties Nissan koncernā ietilpstošā japāņu zīmola supermašīna, ja kādreiz rastos iecere tādu ražot sērijveidā.

Virtuālā konceptauto dizainā izmantota iespaidīga auto izskata pamatformula - zems, plats, ar garu motora pārsegu un lieliem riteņiem. Ja klāt pieskaita dusmīgi šaurus lukturus, platas gaisa ieplūdes atveres un dažādus aerodinamikas elementus, automobilim arī reālajā dzīvē vajadzētu būt gan izteiksmīgam, gan efektīvam.

Ja runājam par piedziņu, tad Infiniti konceptauto ir apgādāts ar priekšā, bet aiz ass iebūvētu 4,5 litru V8 atmosfērisko motoru. Un tam asistē elektromotors. Veiktspējas un dinamikas rādītāji nav zināmi, bet, tā kā šis ir tikai virtuāls konceptauto, tam pat nav nozīmes.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu