Klasiskais Camaro ar jaudīgāko General Motors motoru

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Auto tūninga izstādei SEMA Chevrolet inženieri ir sagatavojuši klasisko Camaro ar visu laiku jaudīgāko General Motors koncerna sērijveida motoru.

Šova eksemplārs ir apgādāts ar 6,2 litru V8 kompresormotoru, ko parasti uzstāda automobilim Corvette Z06. Tas attīsta 650 zirgspēkus un 880 Nm griezes momentu. Vilkmi aizmugurējiem riteņiem novada sešu pakāpju mehāniskā pārnesumkārba.

Būtībā šim īpašajam Camaro arī citās jomās ir maz kopīga ar klasisku automobili, jo tam ir jauna neatkarīgā balstiekārta priekšā, moderna stūres sistēma un keramisko bremžu sistēma, kādu to General Motors uzstāda minētajam Corvette Z06.

Bez tā kupeja ir aprīkota ar cauruļu drošības karkasu, mūsdienīgu klimata kontroli, sporta sēdekļiem no Camaro trešās paaudzes un 19 collu riteņiem.

Paralēli 650 zirgspēkus spēcīgajam Camaro SEMA šovā tiks parādīta arī 1967.gada kupeja Chevrolet Nova, kam uzstādīts jauns četru cilindru turbo motors ar 275 zirgspēkiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu