Corvette kā autobāņu policijas auto

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.facebook.com/TiktPerformanceParts

Semīrs Gerkāns noteikti nesūdzētos, ja darba pienākumu pildīšanai viņam iecirknī tiktu izsniegts nevis kāds 3. sērijas BMW vai Mercedes-Benz C klase, bet gan īsts amerikāņu muskuļauto.

Tieši šādu policijas automobili pēc Vācijas Satiksmes ministrijas un Auto tūnētāju asociācijas pasūtījuma ir uzbūvējis uzņēmums TIKT Performance.

Unikālais Chevrolet Corvette, kas nebūt nav pirmais sociālās kampaņas TUNE IT! SAFE! (Par drošu tūningu!) ietvaros tapušais policijas auto, nupat prezentēts Esenes auto tūninga izstādē. Tā veidotāji, tāpat kā viņu priekšgājēji, šādā veidā aicina veikt tikai profesionālu auto tūningu, izmantojot kvalitatīvas detaļas un izejmateriālus, vēsta Motor.ru.

TIKT Performance radītā Corvette no standarta modeļa pirmām kārtām atšķiras ar krietni vien citādāku ārējo veidolu. Automobilim ir virsbūves paneļu komplekts, tai skaitā priekšējais bampers, paplatināti spārni, sliekšņu uzlikas un aizmugurējais bampers, 20 collu riteņu diski, protams, policijas auto krāsojums un bākugunis. Salonā automobilim uzstādīta policijas sakaru sistēma.

Tehniskā ziņā izmaiņu nekādu nav. Policijas Corvette vadītājam, ja vien šis auto reiz iesaistīsies kādā pakaļdzīšanās operācijā, nāksies paļauties uz standarta 6,2 litru V8 motoru ar 466 zirgspēkiem. Ar to gan vajadzētu būt pilnīgi pietiekami, lai panāktu absolūto vairumu bēgļu, jo apvienojumā ar septiņu pakāpju manuālo transmisiju šāda Corvette 100 km/h spēj sasniegt 3,8 sekundēs.

Var atzīmēt, ka septītās paaudzes Corvette Stingray tika prezentēta jau 2013.gadā. Nedaudz vēlāk dienas gaismu ieraudzīja karstā modifikācija Z06, kā arī sacīkšu trasēm domātā modifikācija C7.R.

Foto: www.facebook.com/TiktPerformanceParts
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu