Nelegālas ielu sacīkstes beidzas ar traģisku avāriju

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Iela nav nedz domāta, nedz piemērota sacensībām. Ja kāds to piemirst un ļaujas ātruma kārdinājumam, traģēdija ilgi nav jāgaida.

Līdz šādai atziņai skarbā veidā pirms nepilnām pāris nedēļām nonāca kāds 24 gadus vecs Lamborghini vadītājs vienā no lielākajām Javas salas (Indonēzija) pilsētām, Surabajā. Viņš un tikpat liels karstgalvis pie Ferrari stūres nolēma gaišā dienas laikā sarīkot dragreisu, un tā iznākums redzams zemāk pievienotajā video - auto stāv sasists pie koka, bet pārgalvīgais vadītājs pēc negadījuma ir izliecies pa sava Gallardo logu un raksta īsziņu. Acīmredzot tā saucot pēc palīgiem.

Sadragātie bleķi un vadītāja pašapziņa gan ir tikai daļa no šā incidenta, jo tajā ir arī bojāgājušais, kāds ielu tirgotājs, un vēl divi cietušie - pusmūža pāris, kuri pie viņa stenda bija piestājuši iegādāties pienu, raksta Dailymail.co.uk.

Par Ferrari vadītāju un viņa likteni šajā nelaimīgajā nelegālā dragreisa sacīkstē informācijas nav.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu