Drifteris Blušs savā stilā iepazīst Liepājas ostu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latviešu drifta braucējam Kristapam Blušam gatavojoties jaunās sezonas sākumam Formula Drift sacensību seriālā ASV, ir tapis simpātisks, izklaidējošs video ar paša sportista un viņa kaujas mašīnas piedalīšanos. Arī video filmēšanas vietu tās veidotāji, studija «Robyworks», izvēlējušies neierastu, kas ļauj vilkt paralēles ar slavenā amerikāņu šovmena un autosportista Kena Bloka džimhānas paraugdemonstrējumiem.

«Sapnis par driftu ostā man bija jau ļoti sen, un esmu ļoti priecīgs, ka beidzot man ar savu lielisko komandu tas ir izdevies,» saka zemāk pievienotā video autors Roberts Vītols, norādot, ka īpaši liels paldies par iespēju filmēt šādā vidē jāsaka Līgai Ratniecei Kadaģei un Liepājas Ostai.

«Filma ir par ostas apsargu, kurš ir liels videospēļu cienītājs un darba laikā spēlē videospēles. Taču tad kādā brīdī viņam paveras iespēja savas videospēļu prasmes izmantot dzīvē, aizņemoties vienas ostas kravas spēkratu. Filmēšana notika diezgan skarbos apstākļos trīs dienu garumā. Bija spēcīgs vējš, aukstums un laika apstākļi mainījās ļoti strauji. Faktiski bija tā, ka filmēšanas laikā mums pavasarīgais laiks 15 minūtēs varēja nomainīties pret ziemu ar puteni. Nācās krietni vien padomāt, kā to visu salikt kopā, lai skatītājam nebūtu jocīgi skatīties kadros lēkājam gadalaikus. Mums filmēšanas gaitā gadījās arī dažādas tehniskas ķibeles ar auto. Piemēram, izbeidzās BMW sajūgs un HGK komandai nācās naktī vest detaļas no Rīgas un skrūvēt auto, lai jau nākamajā dienā tas atkal būtu uz starta. Tāpat filmēšanas beigās auto aizdegās, taču viss beidzās labi,» filmēšanu atceras R.Vītols.

Var atzīmēt, ka filmu studija «Robyworks» jau iepriekš ir guvusi atzinību drifta žanrā. Tā iekļuva Londonas auto filmu festivāla labāko trijniekā nominācijā «event coverage» ar klipu «Witch kettle» jeb «Raganas katls».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu