Krievi pārtaisa Aston Martin līdz nepazīšanai

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Atzīmējot pastāvēšanas 25. gadadienu, Maskavā bāzētais dizaina un tūninga ateljē Cardi ir sagatavojis Concept 442, kas būtībā ir Aston Martin DB9, tikai ar pavisam citu virsbūvi.

Patlaban Cardi Concept 442 eksistē tikai dizaineru datoros kā digitālas bildītes, tomēr no tām ir skaidri noprotams, ka Cardi māksliniekiem vidējie jumta balsti šķiet lieki un DB9 oriģinālais izskats galīgi nepieņemams. Tāpēc Concept 442 virsbūves paneļi bez izņēmuma ir nomainīti un auto iegūst unikālu izskatu.

Konceptuālā auto salonā Cardi dizaineri ir izvēlējušies greznību apvienojumā ar minimālisma stilā ieturētiem iekārtu un sistēmu pārvaldības rīkiem. Proti, attēlos vien redzams, ka auto ir priekšējais panelis ar koka apdari, slēdžu faktiski nekādu, bet to funkcijas acīmredzot pilda ekrāns viduskonsolē un līdzās tam novietota ripa. Instrumentu paneļa funkciju savukārt pilda aiz trīs spieķu stūres novietots ekrāniņš vadītājam svarīgās informācijas atainošanai.

Par tehniku nekādas informācijas nav, taču ticams, ka DB9 oriģinālais 6 litru V12 motors paliek neskarts. Vai tā ir, redzēsim laika gaitā, jo Cardi ir iecerējuši šādu auto uzbūvēt un tuvāko divu gadu laikā prezentēt.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu