Saruna par vīru lietām Andra Dambja darbnīcā!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

360TV īpašo interviju ciklā 100 personības līdz Latvijas simtgadei, vasarai sākoties, piedāvā interesantāko un aizraujošāko interviju izlasi jeb labākās sarunas katra skatītāja gaumei.

Šoreiz uzmanības lokā nonākusi Gustava Terzena intervija ar auto inženieri Andri Dambi, tā ir saruna par ceļu līdz sasniegumiem, darba ētiku un to, kāda ir atšķirība starp asfalta un grantēto ceļu Latvijā. TVnet lasītājiem tiek sniegta iespēja ielūkoties gaidāmās sarunas fragmentā un Andra Dambja darbnīcā.

Ielūkojoties Andra Dambja darbnīcā, skatītājiem ir iespēja ieraudzīt pirmo Oscar O3 paaudzes mašīnu. Kā Andris atceroties stāsta, pirms astoņiem gadiem pats pie stūres ar šo auto aizbraucis cauri Āfrikai līdz Senegālai. Mašīna bijusi daudzviet pasaulē - tā viesojusies tādās valstīs kā Ķīna, Dienvidamerika, Āfrika, Arābu Emirāti.

Sarunas gaitā Gustavs Terzens izvelk no Andra auto arī neatņemamu sastāvdaļu – tuksneša lāpstu, kas, pēc Andra vārdiem, ir klasiska lieta mašīnas ekipējumā. Tas ir neliels ieskats gaidāmajā sarunā, kuru īpaši novērtēs auto fani.

Iegriezies 360TV un skaties sarunu ar Andri Dambi 31. maijā plkst. 21.00 interviju ciklā 100 personības līdz Latvijas simtgadei!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu