Padomju tehnika sabrauks vienuviet

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mike Motorov, www.rawcar.com

Gaidāmajās brīvdienās tiek organizēts «RAF REUNION RALLY 2016» - Latvijas antīko automobiļu kluba Padomju tehnikas sekcijas sezonas noslēguma pasākums.

2016.gada 23.- 24.jūlijā tiek organizēts pirmais starptautiskais RAF «Latvija» mikroautobusu salidojums post RAF vēsturē «RAF Reunion Rally 2016».

Salidojumā piedalīsies 20 RAF-Latvija mikroautobusi un vairāk nekā 60 dalībnieku no Latvijas, Igaunijas, Lietuvas, Krievijas un Ukrainas.

Brauciena starts notiks 23.jūlijā no plkst.9:00 līdz 10:00 Rīgā, AB Dambī. Tālāk turpināsies Ogrē, Jelgavā un 24. jūlijā Rīgā.

Latvijas Antīko automobiļu kluba (AAK) Padomju tehnikas sekcijas prioritāte ir veicināt kultūras vērtību un kultūras vēstures mantojuma saglabāšanu sabiedrībā. Lai to īstenotu, regulāri tiek rīkoti izzinoši un izglītojoši plaša mēroga pasākumi.

Pasākums ir publisks, brīvi pieejams visiem interesentiem. Tas tiek organizēts par pašu entuziastu līdzekļiem un ziedojumiem!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu