50 Cent vēlas vadīt Top Gear

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu reperis 50 Cent ir izteicis vēlmi kļūt par vienu no BBC auto raidījuma Top Gear vadītājiem.

Amerikāņu reperis 50 Cent ir iecerējis kļūt par Top Gear vadītāju. Vismaz vienu no tiem. To intervijā britu izdevumam Daily Star atklājis pats mākslinieks.

«Es ļoti labprāt strādātu Top Gear. Es noteikti varētu šo šovu izglābt,» - tā 50 Cent, kurš par pietiekamu atbilstības apliecinājumu iecerētajai lomai Top Gear uzskata savu automobiļu kolekciju. «Pasaulē nav tāda auto, kāds man visu šo gadu gaitā nebūtu piederējis.»

Tai pašā laikā reperis Daily Star norādījis, ka noteikti gribēs tikt labi atalgots, ja kļūs par vienu no Top Gear vadītājiem.

Vācu AutoBild raksta, ka atalgojums šovā ir visnotaļ labs. Līdz šim Mets Leblanks un aizgājušais nominālais līderis Kriss Evanss par katru no sešām pēdējās sezonas epizodēm esot saņēmuši 500 000 sterliņu mārciņu. Pirms nākamās sezonas materiālu filmēšanas gan tiekot veiktas pārrunas par algu celšanu un nu jau runa esot par skaitļiem ar septiņiem cipariem.

50 Cent ir pārliecināts, ka šovam, ja tā veidotāji vēlas izdzīvot un kāpināt auditoriju, ir jākļūst tieši tādam, kāds tas bija pirms Džeremija Klārksona un viņa kolēģu Džeimsa Meja un Ričarda Hamonda aiziešanas.

Iespējams, tas varētu nostrādāt, jo 50 Cent Savienotajās Valstīs ir labi zināms ar saviem sarkastiskajiem komentāriem un tieši šī iemesla dēļ ir biežs viesis dažādos ASV televīzijas šovos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu