Benzemā savam Bugatti izvēlējies «interesantu» numura zīmi

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.instagram.com/karimbenzema/

Labi zināmais alžīriešu izcelsmes franču futbolists Karims Benzemā ir liels labu auto cienītājs un nu jau vairākus gadus viņa autoparkā ir pat Bugatti Veyron ekskluzīvā un viena no dārgākajām versijām Pur Sang (tikai 5 eksemplāri pasaulē). Šim auto skandalozais futbolists ir izvēlējies arī visai interesantu numura zīmi.

Benzemā Instagram konts liecina, ka sportists, kurš seksa skandāla dēļ netika pielaists dalībai Eiropas futbola čempionātā, ir ne vien kaislīgs pats savu bilžu, bet arī greznu automobiļu cienītājs. Viens no viņa vērtīgākajiem automobiļiem neapšaubāmi ir Bugatti Veyron Pur Sang un tam Benzemā ir uzlicis Vācijas numura zīmi F EO 99. Tie, kam nav sveša spāņu valoda, pamanīs, ka burti veido vārdu FEO, kas tulkojumā savukārt nozīmē «neglīts».

Ko sportists uzskata par neglītu - sevi vai savu auto - nav zināms, bet skaidrs ir viens, bildēties futbolistam pie un iekš šī Bugatti patīk. Tāpat arī pie citiem saviem superauto.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu