Koenigsegg lupatās, braucēji dzīvi

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Ne pirmā svaiguma, bet tomēr ļoti iekārojams, jaudīgs un ātrs Koenigsegg CCX ar šasijas numuru 067 kļuvis par ātruma upuri un tagad brauc pa citiem lielceļiem un sacīkšu trasēm.

Meksikā septembris cita starpā pienāca ar vēsti, ka netālu no robežas ar ASV pilnībā iznīcināts rets Koenigsegg CCX superauto.

Avārija notikusi apmēram 10 jūdzes jeb 16 kilometrus no ASV un Meksikas robežpilsētas Laredo uz šosejas, kas ved uz Montereju.

Precīzas informācijas par negadījumu nav, taču tās liecinieki vēstot, ka sarkanais Koenigsegg milzīgā ātrumā uzbraucis ceļa apmalei un sācis kūleņot, vēsta amerikāņu Motortrend.com, atsaucoties uz meksikāņu Elmanana.com.mx.

Braucēji esot identificēti kā 41 gadu vecais Leonardo Padija Santa Maria un Huans Pablo Okampo. Abi cietušie pēc negadījuma esot nogādāti slimnīcā, bet konkrētas informācijas par viņu veselības stāvokli nav. No publikācijas meksikāņu vietnē gan noprotams, ka avārijas iznākums nav letāls.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu