Gymkhana 9: Kens Bloks met izaicinājumu preču vilcienam

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Virsrakstā nav melots, jo jaunākajā Gymkhana video amerikānis Kens Bloks patiešām dzelzceļa pārbrauktuvi lēcienā šķērso pāris metrus gar vilciena degungalu. Tas gan nav īpaši ātrs, bet vilciens ir un paliek vilciens, vai ne?

Jāatkārtojas vēlreiz - Kens Bloks varbūt nav labākais rallija vai rallijkrosa braucējs pasaulē, tomēr Gymkhana video ar viņu galvenā braucēja lomā līdzvērtīgus gan atrast būs grūti. Jūsu uzmanībai nupat publiskotais Gymkhana 9.

Starp citu, Kens Bloks šogad aizvada pilnu pasaules rallijkrosa čempionāta sezonu un būs skatāms arī «dzīvajā» Biķernieku trasē 1. un 2.oktobrī. Čempionāta kopvērtējumā autosportists šobrīd ieņem 13.pozīciju. Par divām augstāk atrodas World RX Team Austria braucējs Jānis Baumanis, bet tūlīt aiz Bloka, 14.pozīcijā atrodas Reinis Nitišs, kurš uz Biķerniekiem dosies savas pagājušā gada komandas Olsbergs MSE sastāvā.

Foto: Ekrānšāviņš no video
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu