Nositušos šoferi stundām nevar izgriezt no avarējuša Tesla Model S

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nīderlandē pagājušajā trešdienā, 7.septembrī notika avārija, kurā bojā gāja automobiļa vadītājs. Tiktāl it kā bēdīga ziņa no ikdienas, tomēr tai ir arī otra puse, jo avārijā iesaistīts Tesla Model S.

Kā vēsta aģentūra Reuters, vīrietis gājis bojā pēc tam, kad viņa vadītā Tesla Model S ietriekusies kokā. Avārijas cēlonis nav zināms, tomēr vietējās amatpersonas atklājušas, ka glābēji nav varējuši bojāgājušo no sasistās mašīnas izgriezt vairākas stundas. Iemesls - viņi bažījušies saņemt elektrošoku. Zemāk pievienotajā video avarējušais auto redzams tikai daļēji, tomēr izskatās, ka tā aizmugurējā daļa ir puslīdz vesela. Tai pašā laikā notikuma vietā strādājošie glābēji šķiro paprāvu detaļu kaudzi un tas liek domāt, ka priekšpuse vai arī video neredzamais automašīnas sāns ir visai nopietni cietis.

Nekas vairāk par avāriju, kura notika apmēram 40 kilometrus uz austrumiem no Amsterdamas, nav zināms. Tomēr Tesla Motors, kas ražo šos elektriskos auto, tai skaitā arī Nīderlandē, sola iespējami ātri izmeklēt notikušo un rezultātus publiskot. Pagaidām Tesla Motors arīdzan nevar pateikt, vai avārijas brīdī autopilota sistēma ir izmantot vai nē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu