Video stāsti: kā no lūžņu kaudzes atdzima Elvisa Preslija baltais BMW

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET kolāža

Šis ir stāsts par auto atdzimšanu. Pēc gandrīz 50 angārā pavadītiem gadiem leģendārais Elvisa Preslija BMW 507 ir ieraudzījis dienas gaismu!

Elviss šo auto iegādājās 1958 gadā. Ja var ticēt nostāstiem, viņš ar to devās testa braucienā un jau pēc pirmajām minūtēm bija tā iemīlējis šo auto, ka iegādājās to nekavējoties. Sākotnēji BMW 507 ar šasijas numuru 70079 bija balts, bet, tā kā viņa fanes pastāvīgi atstāja uz viņa auto vēstījumus, kuri bija rakstīti ar sarkanu lūpukrāsu, viņš to pārkrāsoja sarkanu.

Pēc kāda laika šis auto nokļuva citu īpašnieku rokās, tika izmantots kā sacīkšu auto, tā dzinējs tika nomainīts pret Chevy V8, līdz galu galā tas nonāca kosmosa inženiera Džeka Kastora īpašumā. Šis kungs vēlējās to restaurēt, bet tā arī nerealizēja šo sapni līdz pat mirklim, kad par auto eksistenci uzzināja BMW klasisko spēkratu nodaļa.

Auto tika nogādāts atpakaļ Vācijā, tā restaurācijai bija nepieciešami 2 gadi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu