TVNET eksprestests: Subaru XV Pure Red Edition

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Normunds Avotiņš

Homeopātiskās devās pieejamais XV specmodelis ienes košas krāsas pelēkajā ikdienā.

Kompaktā krosovera Subaru XV speciālizlaidums Pure Red Edition Latvijā nonāca jau oktobrī, turklāt tik mazā skaitā, ka katram dīlerim tik tikko iznāca pa vienai automašīnai. Vienīgā preses automašīna no Zviedrijas nokļuva mūsu ātrajā testā.

Kas tas ir?

Pagājušajā gadā modernizētā Subaru vismazākā krosovera XV dekoratīvs speciālizlaidums, turklāt, kā liecina nosaukums, ļoti sarkans. Spilgtais virsbūves tonis, kam perfekti piestāv tumši hromēti uzraksti, pieejams tikai un vienīgi Pure Red izlaidumam. Interjerā kliedzošajai krāsai piebalso klusināti akcenti sarkanas paneļa līstes un tādas pašas krāsas apdares šuvju izskatā. Atgādināsim, ka standarta XV modeļos sēdekļu, kā arī stūresrata un pārnesumkārbas sviras apšuvums sadiegts ar oranžiem diegiem. Tas viss maksā 500 eiro vairāk par identisku Subaru XV, kurš var būt jebkurā krāsā, izņemot sarkanu.

Kā tas brauc?

Tā kā Pure Red Edition aprīko tikai un vienīgi ar 2 litru benzīna «bokseri» un variatoru, šis XV ir lieliska iespēja vēlreiz pārliecināties, cik dinamisks un mainīgiem apstākļiem pielāgots ir tā 150 zirgspēju motors kombinācijā ar pastāvīgu visu riteņu piedziņu. Par spīti augstākam degvielas patēriņam nekā dīzeļa XV, tieši šī modifikācija attaisno paaugstinātas Imprezas reputāciju, turklāt nesenie uzlabojumi disciplinējuši sākotnēji visai brīvdomīgo un skaļo aizmugurējo piekari. Vidējais degvielas patēriņš ir 10 litri uz 100 km, taču Subaru XV parasti nepērk personas ar tendenci uz lieliem nobraukumiem.

Kas to pirks?

Tas, kurš paspēs, jo no skopās Pure Red Edition kvotas Latvijā palicis tikai viens automobilis. Par spīti plastmasīgajam un aukstos rītos it īpaši saltajam interjeram, XV ir visas nepieciešamās komforta ierīces (sēdekļu apsilde, duālais «klimats», atpakaļskata kamera) un jaunākās paaudzes multimediju iekārta ar DAB+ signāla uztveršanas iespējām.Cik neierasti un iespaidīgi dažkārt paklausīties Radio NABA skaņas kvalitātē, kas nevieš aizdomas par raidītāja atrašanos tepat kaimiņu virtuvē vai kopmītņu bēniņos!

Subaru XV Pure Red Edition cena ir 27 100 eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu