Marks Markess ar moci iemēģina slēpotāju trasi

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Uz Austrijas Alpu kūrortiem ļaudis parasti dodas, lai ietērptos slēpošanas kombinezonos, pieliktu slēpes un trauktos lejup pa sniegotajām kalnu nogāzēm. Trīskārtējam MotoGP pasaules čempionam Markam Markesam nesen savukārt bija cits priekšstats par to, kas darāms uz kalna.

Līdzīgi kā Formula 1 pilots Makss Verstapens pērn ar savu Red Bull bolīdu, arī spāņu motobraucējs Markess bija ieradies Kicbīlē, Austrijā, kur norisinājās ikgadējās Streif slēpošanas sacensības. Tikai atšķirībā no to dalībniekiem Markess neļāvās gravitācijai un devās nevis lejup pa kalnu, bet pretējā virzienā un slēpju vietā talkā ņēma savu Honda sacīkšu motociklu.

Lieki piebilst, ka ar motošosejas sacensībām paredzētām riepām Markess nespētu pieveikt ne desmit metrus, tādēļ motocikla apavos bija saskrūvētas pamatīgas naglas. Tās nodrošināja pietiekamu saķeri, lai Markess spētu brīžiem pat pabraukt uz aizmugurējā riteņa, tiesa gan, nebūt ne tik pārliecinoši, kā pildot savus darba pienākumus Repsol Honda komandā.

«Tas bija patiesi sarežģīti - saglabāt kontroli pār motociklu, tomēr es esmu jauns un neprātīgu lietu darīšana man sagādā prieku,» sacīja Marks.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu