Edmunds Zivtiņš trāpīgi par sievietēm autovadītājām

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Trāpīgi un, kā vienmēr, asprātīgi uz mūžseno jautājumu, kas ir labāki autovadītāji – sievietes vai vīrieši, atbildi sniedzis bijušais Ceļu policijas priekšnieks Edmunds Zivtiņš.

Raidījumā «Starp mums runājot», kurš otrdien būs skatāms kanālā «STV Pirmā!», viņš atklāj, ka galvenais priekšnoteikums vadītāja meistarībai ir nevis dzimums, bet gan prakse un auto vadīšanas iemaņas.

Tāpat Zivtiņš atceras kādu ceļu satiksmes negadījumu, kas, viņaprāt, spilgti raksturo sievietes. Kāda autovadītāja bija uz gājēju pārejas notriekusi citu sievieti. Par laimi, negadījumā neviens nebija nopietni cietis, taču vainīgā autovadītāja bija aizbēgusi no notikuma vietas.

Policisti, protams, noskaidrojot notikuma apstākļus, sīki un smalki iztaujā cietušo – kādā krāsā bija automašīna, kas viņu notriekusi, kāda tās numurzīme. Uz ko sieviete atbildējusi: «Es neatceros ne to numura zīmi, ne automašīnas krāsu, bet tai autovadītājai bija drausmīgi auskari!»

Līdzās Edmundam Zivtiņam raidījumā «Starp mums runājot» par laika plānošanu diskutēs pasākumu aģentūras «Skudras Metropole» vadītāja Gundega Skudriņa, aktieris Artūrs Dīcis un fonda «Mākslai vajag telpu» pārstāve Katrīna Jaunupe.

Raidījumu «Starp mums runājot» kanālā «STV Pirmā!» skaties otrdien plkst. 21:00.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu