Ja esi pasūtījis Bugatti Chiron, tev vajadzēs arī šo

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.bugattininiette.com

Nav daudz ekskluzīvāku auto par Bugatti Chiron. Ja cilvēks tādu iegādājas, tas nozīmē, ka ar finansēm viss ir labākajā kārtībā. Un, ja tā, tad kādēļ lai neiegādātos Chiron stilā veidotu motorjahtu Bugatti Niniette ar džakuzi un kamīnu par 2 miljoniem eiro?

Bugatti Niniette ir superekskluzīvu peldlīdzekļu sērija, ko Bugatti palīdzēs būvēt pieredzējušais uzņēmums Palmer Johnson. Bugatti gan ir dibināts senāk, proti, 1909.gadā, un savulaik arī darbojās jahtu būvniecības jomā, tomēr 1918.gadā dibinātajam Palmer Johnson peldošais transports ir aktuāls arī šobrīd, kamēr Bugatti izstrādā un ražo supermašīnas.

Jahtu sērija Niniette, kas nosaukta Bugatti dibinātāja Etores Bugati jaunākās meitas Lidijas mīļvārdiņā,

ietvers dažādas jahtas garumā no 15 līdz 25 metriem. Pirmais eksemplārs būs 20 metrus garā Bugatti Niniette 66, kuras dizaina skices un īsu tehnisko aprakstu var atrast vietnē www.bugattininiette.com.

Foto: www.bugattininiette.com

No tām redzams, ka jahtai ir Palmer Johnson raksturīgā korpusa forma ar papildu stabilizatoriem un Chiron līdzīgo C burta formas elementu sānos. 20 metrus garajai jahtai ir milzīgs klājs, uz kura centrālā vieta pie interaktīvas vadības pults ir atvēlēta tās «pilotam». Viņam

aiz muguras paredzēts uzstādīt tādus komforta elementus, ko katrā jahtā vis nesastapsi, - kamīnu un džakuzi,

bet klājam pa perimetru paredzēts iekārtot zonas, kur jahtas viesiem socializēties ar šampanieša glāzi rokā. Zem klāja tikmēr iekārtota ārkārtīgi moderna un komfortabla dzīvojamā zona ar milzīgu gultu un dīvāniem.

Foto: www.bugattininiette.com

Apdarē un jahtas izgatavošanā izmantojamie materiāli, protams, būs tādi paši kā Chiron izgatavošanā, tostarp dabīgs koks, āda un oglekļa šķiedra, bet par piedziņu gādās MAN V8 motors.

Ar standartā paredzēto 1000 ZS dzinēju Niniette 66 spēs sasniegt 81 km/h,

taču varēs izvēlēties arī nedaudz jaudīgāku (1200 ZS) MAN V8 motoru, kurš dos iespēju maksimāli attīstīt 89 km/h. Bet tik ātri gan noteikti varēs braukt tikai tad, kad viesi būs izkāpuši no džakuzi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu