Kubas ritmi, kūpoši riteņi un lidojoši auto

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Slavenā Kena Bloka analogs, kurš braukšanai izvēlas tam pavisam un galīgi nepiemērotas vietas, ir cits amerikānis Bīdžejs Boldvins (BJ Baldwin). Atšķirībā no Bloka, kura stihija ir riepu svilināšana rallija, rallijkrosa un džimhānas sacīkšu automašīnās, Boldvins aizvien ir uzticīgs savam 850 zirgspēku pikapam un citiem automobiļiem, kuru balstiekārta piedod visnežēlīgāko izturēšanos, kāda vien iespējama.

Boldvins ar saviem sponsoriem līdz šim jau bija izveidojis trīs Recoil sērijas filmiņas ar braukšanu tam nepiemērotā vidē un apstākļos, galvu reibinošiem lēcieniem, kūpošas riepu gumijas dūmu mutuļiem un tamlīdzīgi.

Nupat atklātībā ir nākusi Recoil sērijas ceturtā filma, un tajā Boldvins pie sava 850 zirgspēku pikapa stūres iepazīst Kubu, cita starpā Havanas ielās izpildot vairāk nekā 58 metrus (191 pēdu) tālu lēcienu.

Video ir 9 minūtes garš, tā ka būs lielisks laika kavēklis, pusdienu pārtraukumā dzerot kafiju un ēdot cepumus. Skatāmies!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu