15 gadi cietumā par motocikla notriekšanu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Teksasas iedzīvotājs Viljams Krams nākamos 15 gadus pavadīs cietumā, jo kādā jaukā dienā nespēja savaldīt nepatiku pret motobraucējiem un ar vienu no viņiem apzināti izraisīja sadursmi.

Incidents notika 2015.gada oktobrī: Krams savā auto notrieca motociklu ar diviem cilvēkiem, kad tā vadītājs veica apdzīšanu.

Sadursmes izraisītājs faktiski nekavējoties tika apcietināts un ilgstošas lietvedības rezultātā tika atzīts par vainīgu uzbrukumā ar nāvējošu ieroci, raksta Motor.ru.

Jāpiebilst, ka automobiļa vadītājs pēc incidenta nebija visai iejūtīgs, sakot tikai to, ka viņam viss vienalga, ka nekas neinteresē.

Laimīgā kārtā notriektā motocikla vadītājs un pasažieris avārijā izdzīvoja, tiesa gan, ar dažāda smaguma traumām viņus nācās nogādāt slimnīcā.

Jāpiebilst, ka izmeklēšanas gaitā automobiļa vadītājs atrunājās, ka mašīnas stūri pa kreisi parāvis tāpēc, ka viņam iekodusi lapsene. Vēlāk viņš liecību mainījis un vainu novēlis uz zirnekli, kas izmeklētājus acīmredzot nav pārliecinājis, un viņam piespriests 15 gadus ilgs cietumsods.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu