Piecas daiļavas autosportistes

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.instagram.com/jessbartontwin/

Nospiedošais pārsvars auto un motosportā pieder vīriešiem. Tomēr pasaulē ir arī sievietes, kuras sevī sajutušas aicinājumu dzīties pēc adrenalīna un uzvarām. Šeit piecas daiļavas, kas pārstāv visai plašu autosporta veidu spektru - Formula 1, Formula 3, DTM, rallijs, dragreiss, NASCAR un citi.

 
Foto: www.instagram.com/danicapatrick

Danisa Patrika

Viena no zināmākajām sievietēm-autosportistēm ir amerikāniete Danisa Patrika, kura ar atzīstamiem panākumiem startējusi gan IndyCar seriālā, gan NASCAR sacensībās.

#24ever

A post shared by Danica Patrick (@danicapatrick) on







 
Foto: www.instagram.com/jessbartontwin/

Džesika Bārtone

Pēc foto pat nepateiksi, ka šī daiļā būtne ne tikai pozē peldkostīmos un bez tiem, bet arī brauc dragreisā. Pati gan atzīst, ka kādu laiku nav stājusies dragreisa taisnes galā, taču ir apņēmības pilna jau tuvākajā laikā atkal izmēģināt savu tūnēto Toyota Supra monstru.

Working tonight at @dancersroyale !! Come visit me ? ? by @photos.richc1

A post shared by Jessica Barton (@jessbartontwin) on



Hello ? ? by @dougochoaphotography @bitsysbikinis

A post shared by Jessica Barton (@jessbartontwin) on



Gotta get this thing outta the garage man!!!! @doubledtuning

A post shared by Jessica Barton (@jessbartontwin) on

 
Foto: www.instagram.com/susie_wolff

Sūzija Volfa

Britu sacīkšu braucēja, kas spēkus līdz šim izmēģinājusi kartingos, Formula Renault, Formula 3, Vācijas salonautomobiļu čempionātā (DTM), kā arī piedalījusies Williams komandas Formula 1 bolīdu izstrādē. Sūzijas vīrs, starp citu, ir Mercedes AMG F1 komandas direktors Toto Volfs.

Lunch break over. Rome here we come! #MB #MBMille #shesmercedes

A post shared by Susie Wolff (@susie_wolff) on



My car today. The W196 Fangio F1 from 1954. ? #starsandcars

A post shared by Susie Wolff (@susie_wolff) on



I'm all striped up. Oh, oh, yeah. #WilliamsMartini #martini #martiniracing #MercedesAMG #C63 #milano

A post shared by Susie Wolff (@susie_wolff) on



 
Foto: www.instagram.com/carmenjorda

Karmena Horda

Spāņu izcelsmes autosportiste Karmena Horda nevar lepoties ar dižiem sasniegumiem profesionālajā karjerā, tomēr pieredzes bagāža viņai ir milzīga. Kā nekā savā laikā braukts Formula 3, GP3 sacensību seriālos, kā arī pildīti pilota pienākumi Lotus F1 bolīda izstrādē pirms pāris gadiem. Šobrīd Horda to pašu dara Renault Sport F1 komandā.



Every morning you have two choices: Continue to sleep with your dreams, or wake up and chase them ⚡️

A post shared by Carmen Jorda (@carmenjorda) on





 
Foto: www.instagram.com/inessatushkanova

Inessa Tuškanova

Ukrainā dzimusī krieviete Inessa Tuškanova ir pieredzējusi Playboy žurnāla modele, kurai ļoti patīk rallijs, turklāt kā ziemā, tā vasarā, kā pašas mājās, tā arī ārvalstīs. Pie tam Inessa Tuškanova vairākkārt ir viesojusies arī rallijos Latvijā.



Дорогие друзья! Спешу поделиться с вами и новостью и просьбой , дело в том, что я теперь веду страницу в инстаграм @autosportunion где будем делиться с вами всеми новостями по северо-западному округу, а так же другими фишками и секретами российского автоспорта, будте в курсе ? и еще Пресс-секретарь Российской Автомобильной Федерации по северо-западному округу теперь я. Чего не сделаешь ради любимого автоспорта. #rally#racing#russia#raf#tushkanova #ралли#карелия #питер#москва#раф#автоспорт#любимыйавтоспорт#спорт#тушановаагонь#тушкановадавай#гонки#закон#порядок#girldriven#girladrenaline ------------ Дорогие мои коллеги!! Жду ваши интересные фото в директ, истории, видео , все что может показаться вам интересным. Будем развивать российский автоспорт вместе??

A post shared by Inessa Tushkanova (@inessatushkanova) on





Слабоумие и отвага! Было дело было время ?? #нужно#страдать#красиво#финляндия#похъянмаа#чемпионатфинляндии#тушканова#ралли#girladrenaline #движениевкаждомвдохе#митсу#эво#10 #tushkanova#ralli#pohjanmaa#jumpingwoman#tushkanovaairlanes #inessaair @navigatore_cabrio народ, вы понимаете , что этот трамплин я прыгала первый и единственный раз в жизни. Когда шла на взлет видела только верхушки деревьев и приземляясь, не всегда ясно на дорогу это будет или мимо??ну и еще, на такой скорости с такой высоты приземляться больно, в глазах темнеет.

A post shared by Inessa Tushkanova (@inessatushkanova) on

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu